Grind-vloeren Giet-vloeren Troffel-vloeren IndustriŽle
vloeren
Coatings Laminaat Terrazzo - Granito Marmer- stones
Wat is een grindvloer
Een grindvloer behoort tot de categorie natuursteen, daar de vloer samengesteld is uit gezeefd riviergrind vermengd met een epoxylijm. Een grindvloer wordt tot een naadloos geheel gelegd en kan in vele kleurcombinaties en korrelgrootte worden uit gevoerd. Het is ook mogelijk om een logo of afbeelding in de vloer te plaatsen.

De natuurlijke warmte van een Freeman grindtapijt

Een grindvloer is uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Door de open structuur van de grindkorrels zal de warmte zeer snel doordringen. Noodzakelijk is dit echter niet daar een grindvloer beslist niet koud aanvoelt omdat de open structuur snel de temperatuur van de omgeving tot zich neemt.
Voordelen van een grindvloer op een rijtje:
· 999 kleuren
· Zeer onderhoudsarm
· Slijtvast
∑ Voelt niet koud aan
· Naadloos (ruimtelijk)
· In ieder design te realiseren
· Geschikt voor elke ruimte zowel bedrijf als particulier
· Zeer geschikt voor carapatiŽnten
· Geluidsabsorberend
· Zeer onderhoudsarm

Voor in de keuken, badkamer of voor het kunnen dweilen van een grindvloer kan een vloer met een transparante sealing worden afgewerkt Door toepassing van deze laag is de vloer ook beter afneembaar als er Vloeistof op de vloer wordt gemorst.
Onderhoud
Een grindvloer vraagt weinig onderhoud. Door de open structuur van een grindvloer zal het stof en vuil tussen de korrels gaan liggen zodat dit met een stofzuiger gemakkelijk te verwijderen is.

Bij een vlek of bij het morsen van koffie, wijn of frisdrank etc., pakt u een grindvloerreiniger en een harde borstel. U verwijdert dan de vlek. Waarnaar u dit opzuigt met een waterzuiger. Het is raadzaam een grindvloer 1 a 2 maal per jaar geheel te reinigen met een grindvloerreiniger. Na het schrobben van de vloer moet u het vuile water opzuigen met een waterzuiger. Het is altijd raadzaam om die in eigen bezit te hebben i.v.m. het reinigen van gemorste vlekken. Met een goede waterzuiger kunt u ook gewoon stofzuigen.
De ondergrond voor een grindvloer
Een grindvloer kan op vrijwel elke ondergrond worden geplaatst. Daarom komen wij altijd eerst bij u langs om te kijken naar de ondervloer. Of deze nog extra bewerkt moet worden voor een goede hechting van de grindvloer. De ondervloer wordt altijd eerst geprimerd. (hecht laag voor de grindvloer). Dan wordt de grindvloer geplaatst en na het drogen van +/- 24 uur bij een temperatuur van Ī 18į C kan de grindvloer worden afgelakt met een transparante laag voor een extra stevigheid van de vloer.
Enkele voorbeelden uit ons assortiment:
Enkele voorbeelden op locatie:
 
 
 
       
       
       
  x